Kao rezultat vašeg pristanka, Philips grupa kompanija može da vas kontaktira sa promotivnim ponudama putem e-pošte, SMS-a i drugih digitalnih kanala, kao što su aplikacije za mobilne uređaje i društvene mreže. Da bismo mogli da prilagodimo ponude vašim željenim postavkama i ponašanju i da bismo vam pružili najbolji, personalizovani doživljaj, možemo da analiziramo i da kombinujemo vaše lične podatke.
Ti podaci mogu da obuhvate:Podatke koje nam pružite
Podatke koje želite aktivno da delite sa nama, kao što su: ime, datum rođenja ili starost, e-adresa, fizička adresa, zemlja, pol, broj telefona, profil na društvenoj mreži.Podatke koje smo dobili putem vaše interakcije sa kompanijom Philips
Podatke o vašoj interakciji i korišćenju Philips digitalnih kanala, kao što su društvene mreže, veb-lokacije, e-pošta, aplikacije i povezani proizvodi. U te podatke mogu da spadaju: IP adresa, kolačići, informacije o uređaju, komunikacija na koju kliknete, podaci o lokaciji i veb-lokacije koje posećujete.Philips će vam pružiti mogućnost da u svakom trenutku povučete pristanak.

Više informacija potražite u Izveštaj o privatnosti i Obaveštenje o kolačićima.

philips

Promocija je završena.PROCEDURA
(registracija je neophodna samo ako želite da vratite TV)

1. Popunite formular ispod
2. Kliknite na Pošalji
3. Nakon registracije dobićete email sa potvrdom da je urađena registracija.
4. Nakon provere podataka poslaćemo Vam jedinstveni kod koji ćete priložiti zajedno sa televizorom kada ga budete vraćali u radnju.