Kao rezultat vašeg pristanka, Philips grupa kompanija može da vas kontaktira sa promotivnim ponudama putem e-pošte, SMS-a i drugih digitalnih kanala, kao što su aplikacije za mobilne uređaje i društvene mreže. Da bismo mogli da prilagodimo ponude vašim željenim postavkama i ponašanju i da bismo vam pružili najbolji, personalizovani doživljaj, možemo da analiziramo i da kombinujemo vaše lične podatke.
Ti podaci mogu da obuhvate:Podatke koje nam pružite
Podatke koje želite aktivno da delite sa nama, kao što su: ime, datum rođenja ili starost, e-adresa, fizička adresa, zemlja, pol, broj telefona, profil na društvenoj mreži.Podatke koje smo dobili putem vaše interakcije sa kompanijom Philips
Podatke o vašoj interakciji i korišćenju Philips digitalnih kanala, kao što su društvene mreže, veb-lokacije, e-pošta, aplikacije i povezani proizvodi. U te podatke mogu da spadaju: IP adresa, kolačići, informacije o uređaju, komunikacija na koju kliknete, podaci o lokaciji i veb-lokacije koje posećujete.Philips će vam pružiti mogućnost da u svakom trenutku povučete pristanak.

Više informacija potražite u Izveštaj o privatnosti i Obaveštenje o kolačićima.

philips

Promocija je završena.Izaberite Philips televizor Perfomance serije i/ili neki od audio proizvoda iz promocije i ostvarite pravo na povrat novca u iznosu 5.000 RSD ili 18.000 RSD. Za kupovinu televizora Performance serije ili audio proizvoda iz promocije, povrat novca Iznosi 5.000 RSD. Ukoliko odlučite kupiti zajedno (na istom računu) televizor i audio proizvod, dobijate 18.000 RSD nazad, nakon odobrene registracije.

PRISTUP

1. Ispunite obrazac niže
2. Odaberite opciju za povrat novca:

a) TV + Audio proizvod -> Povrat novca 18.000 RSD
b) TV -> Povrat novca 5.000 RSD
c) Audio proizvod -> Povrat novca 5.000 RSD

3. Kliknite na dugme Pošaljite.
4. Potvrdu o registracije primiićete na e-mail odmah nakon registracije.
5. Nakon provere unesenih podataka, primićete e-mail sa potvrdom ili odbijanjem registracije. Ukoliko je registracija odobrena, biće Vam isplaćen odgovarajući iznos na račun naveden prilikom registracije.